Ruterne

Uanset om du er til fart, rekorder, oplevelser eller en gåtur, så har vi en rute der passer til dig. 

Road Race

Giv los på losseren!

Løb på en lukket, flad asfaltvej, ruten starter på Solrødgård Allé og slutter med en 400 m runde inde på genbrugsstationen. Ruten er 2,5 km. På 5 km distancen løbes ruten to gange. Ruten er Certificeret af World Athletics og er derfor mulig at løbe officielle rekorder på. Ruten er hurtig og vi sørger for fed energi med heppezoner, musik og fantastisk stemning.

Kids Run 2,5 km og 2,5 km motionist = 1 runde

Kids Run 5 km, 5 km motionist og Road Race 5 km = 2 runder

https://www.plotaroute.com/route/2189268?units=km
 Park Run

Et løb med energi !

Vores 5,5 km park-rute  fører dig rundt i Parken gennem spændende landsskabs- og bygningsarkitektur. Her møder du blandt andet snoede broer gennem vandområder, en bro over genbrugsstationen, og en zigzag stigning som fører dig op på taget af Solrødgård Miljøcenter. Man vil møde grus, græs, asfalt, trapper, broer og op- og nedstigninger på ruten. Ruten kræver ikke trailsko, men er varierende i underlaget.

Park Run 5,5 km = 1 runde

Park Run 11km = 2 runder

https://www.plotaroute.com/route/2645831?units=km

 Walk

A walk in the park!
Gå-ruten på 4,5 km fører dig igennem naturområder med et rigt dyreliv, via snoede træbroer over vandområderover, op på broen over genbrugsstationen og op på taget på Solrødgård. Gå-ruten er ikke egnet til barnevogne, klapvogne, løbehjul m.m. Man vil møde broer,  trapper, græs, grus og op- og nedstigninger på ruten.
https://www.plotaroute.com/route/2278480?units=km