Ruterne

Uanset om du er til fart, rekorder, oplevelser, natur, arkitektur eller en gåtur, så har vi en rute der passer til dig. 

Road Race

Giv los på losseren!

Løb på en lukket, flad og bred asfaltvej, ruten starter på Solrødgård Allé og slutter med en 400 m runde inde på genbrugsstationen. Ruten er 2,5 km. På 5 km distancen løbes ruten to gange. Ruten er Certificeret af World Athletics og er derfor mulig at løbe officielle rekorder på. Ruten er hurtig og vi sørger for fed energi med heppezoner, musik og fantastisk stemning.

Kids Run 2,5 km og 2,5 km motionist = 1 runde

Kids Run 5 km, 5 km motionist og Road Race 5 km = 2 runder

https://www.plotaroute.com/route/2189268?units=km
 Park Run

Et løb med energi !

Vores 5,5 km park-rute er primært på grusstier som fører dig rundt i Parken gennem spændende landsskabs- og bygningsarkitektur. Her møder du blandt andet snoede broer gennem vandområder, en bro over genbrugsstationen, og en zigzag stigning som fører dig op på taget af Solrødgård Miljøcenter. Man vil møde grus, græs, asfalt, trapper, broer og op- og nedstigninger på ruten. 

Park Run 5,5 km = 1 runde

Park Run 11km = 2 runder

https://www.plotaroute.com/route/2187747

 Walk

A walk in the park!
Gå en tur i fællesskab med andre, nyd Solrødgårds flotte landskab og spændende bygninger. Gå-ruten på 5 km fører dig igennem naturområder med et rigt dyreliv, via snoede træbroer over vandområderover, op på taget på Solrødgård. Når du kommer i mål får du en flot medalje og kan hygge dig i målområdet med familien, kollegaer eller vennerne. Gå-ruten er ikke egnet til barnevogne, klapvogne, løbehjul m.m. Man vil møde broer, små trapper og op- og nedstigninger på ruten.
https://www.plotaroute.com/route/2278480?units=km